IKK Speelwijzer - Advies - Bemiddeling - Coaching - Dramatherapie

IKK SPEELWIJZER

E-Book VerPEST het niet

E-Book VerPEST het niet

Help je kinderen groeien, begrijpen en liefhebben - "VerPEST het niet"

Pesten. Wie heeft er niet de pest aan?

We hopen als ouder allemaal dat ons kind niet gepest gaat worden, of de pester gaat uithangen.
Eigenlijk simpelweg omdat we ons geen raad weten met hoe pesten werkt.

Dit E-Book is speciaal voor:

"VerPEST het niet" is een informatief en praktisch e-book dat ouders helpt pestgedrag bij hun kinderen te herkennen en effectief aan te pakken. In dit boek leer je:

1. Wat er onder pestgedrag schuil gaat

We noemen het pesten, als we het hebben over pestgedrag. Wat motiveert een pestend kind? Waarom pakt hij het gepeste kind aan? Als je begrijpt hoe pestgedrag vorm krijgt kun je ook veranderingen aanbrengen.
Ā 

2. Concrete spelvormen

Dit e-book bevat praktische, alledaagse spellen die jij kunt spelen met je kinderen. Deze spellen bevorderen niet alleen de ontwikkeling, maar versterken ook de band tussen jou en je kind. Je hoeft er niks meer voor te doen, niets voor te laten en je bouwt aan een krachtige sociale vaardigheden bij je kind.

3. Werkvorm

Kinderen gaan al eeuwenlang heel goed op het vertellen van verhalen. Hoe zou het zijn als jij ze een verhaal vertelt, die over hun gaat. Waardoor ze andere inzichten kunnen begrijpen. Een verhaal gemaakt uit de schoot van hun ouder, gericht op datgene wat zij zo moeilijk vinden. Je krijgt een stap voor stap opzet voor een hartverwarmend verhaal over pesten.

4. Communicatie is key

Pesten is een vorm van communicatie die we niet zo wenselijk vinden. Toch communiceren we zelf ook een heleboel wat kinderen kunnen gaan uitwerken tot pestgedrag. Wat doe jij? Wat voor effect heeft dat? Als je je bewust bent van je eigen gedrag en communicatie, dan is dat eenvoudiger bij te sturen.

šŸ¤• Jouw kind wordt gepest?

Het doet pijn om te zien hoe je kind lijdt. Je voelt je misschien machteloos, vraagt je af waarom dit gebeurt en hoe je je kind kunt ondersteunen. In “VerPEST het niet” ontdek je niet alleen waar pestgedrag vandaan komt, maar krijg je ook inzicht in wat je gepeste kind nodig heeft aan sociale vaardigheden. Met als doel: dat je kind er zelf van groeit, en niet wacht tot jij als volwassene met gezag het kind steeds uit een situatie haalt.

šŸ˜“ Jouw kind pest anderen?

Het kan verwarrend en zwaar zijn om te ontdekken dat jouw kind andere kinderen pijn doet. Zeker als jij altijd het gepeste kind bent geweest doet dit zeer. Je wilt begrijpen waarom dit gebeurt en hoe je je kind kunt begeleiden naar positief gedrag. In dit e-book deel ik inzichten en handvatten om jouw kind te ondersteunen bij het ontwikkelen van gezonde sociale vaardigheden en empathie.

Laten we samen bouwen aan een liefdevolle omgeving!

Het maakt niet uit aan welke kant van het verhaal je staat, “VerPEST het niet” biedt een helpende hand. Laten we samen werken aan een wereld waarin kinderen begrepen worden, liefde ontvangen en vrij zijn van pestgedrag. Niet omdat we op ze inpraten wat er van ze wordt verwacht, maar omdat de hersens de verbindingen als automatisch bouwen in de spellen die je met ze speelt.

Voor een tientje kun jij je kind weerbaarder maken bij pestgedrag!

Waar wacht je nog op en koop het E-Book nu!

Dit E-Book is speciaal voor:

E-Book VerPEST het niet

Bestel hier het E-Book